HSU - NTK Steal (5 - 8)

Aika: 29.9.2018
Paikka: Noormarkun Urheilutalo
Sarja: V-div


Päivän toiseen stinttiin tankattiin videosulkeisten ja ehkä Suomen kalleimman kaupan kautta. Vaikkakin rosteri oli käytännössä täysi, päätettiin alkuverryttelyä lyhentää hieman aamun vastaavasta. Pelillisesti toista näytöstä jatkettiin siitä mihin ensimmäinen osa jäi. onnistuneiden strategisten muutosten johdosta ryhtiliike näyttäisi kantavan pitkälle kevääseen. Raikasta koko viisikon tekemistä summattuna luotettavaan ratsuun maalissa. Hetkessä soturit painoivatkin pelin neljään nollaan ja herpaantuminen pääsi hetkellisesti viemään fokusta jo nousurattaiden ensimmäiselle portaalle. HSU päästettiinkin peliin mukaan hölmöjen jäähyjen ja virheiden myötä. Kalle otti kuitenkin ottelun puolikrouvissa tukun paraatikoppeja ja piti nousuristeilijän keulan pinnalla. Viimeiset erät näyttivät ensimmäisessä turnauksessa olevan todella yleisöystävällisiä ja loppulukemat kirjattiin Nakkilan dynastialle luvuin 8-5.


3 Kynttilää
Juha Teinilä
Kippari palasi askiin ja toi viime kaudelta puuttuneen rauhallisuuden tunteen alakertaan. Steal on hävinnyt viimeksi Tenken kipparoidessa 15.3.2016, se kertoo kaiken oleellisen. Merkkautti voittomaalin tililleen.


2 Kynttilää
Mika Järvensivu
Stealin näköinen pelaaja, pelaa tilanteet aina loppuun ja omaa rajattoman itseluottamuksen. Pelaa oikea käsi alhaalla ja ampuu hanakasti ja yleensä ruutuun. Paalutti tehot 1+1.


1 Kynttilä
Kalle Kivimäki
Otti heti ekaan turnaukseen tuplapihvin kahdella voitolla. Löytänyt tasaisuutta ja antoi mahdollisuuden voittaa molemmissa peleissä. Sitoutuminen on joukkueen eliittiä.

Managerin kommentit:
Todella rapsakkaa tekemistä kentän viimeisellä kolmanneksella. Pikkaisen tuli kauden alku puskista, emmekä saaneet hallitilanteen takia tällä aikataululla ohjauspeliä kuntoon. Kuitenkin täytyy olla kiitollinen jätkien sitoutumisen tasosta. Kohta saadaan laittaa nastarenkaat alle niin ei liukastella enää otteluiden alussakaan. Tämä on myös ensimmäinen kausi, kun ei olla vaatimassa potkuja heti ensimmäisen startin jälkeen.         

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 500:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 600:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 700:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 800:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
79Teinilä Juha (A)
Puolustaja