Aika: 22.11.2021
Paikka: Momentum
Sarja: P16 Kilpasarja Länsirannikko

Oli ihanan kaunis sunnuntaiaamu ja NTK:n pojilla pelipäivä Porin Momentumilla. Vastassa oli Porin oma Suurseura Karhut sekä Varsinais-Suomen laatujoukkue FBC Turku.

Ensimmäinen peli alkoi karusti porilaisten saadessa ylivoiman, kun Esko Falck kopautteli liian kovaa vastustajan mailaan ja otti tyhmän jäähyn mailaa lyömisestä. Se kostautui heti, sillä Karhut pyörittivät YV kuviota ja naulasivat pallon maalin. Tilanne 1-0 porilaisille.
Muutama vaihto mentiin, kunnes porilaiset iskivät NTK:n verkkoon jälleen ja tilanne 2-0.
Toinen erä alkoi ja porilaiset laittoivat heti puita uuniin. Pallo löysi taas valitettavasti tiensä maaliin ja tilanne 3-0. Hetkeä myöhemmin NTK:n kapteeni Leevi Vettenterä heittää kapuloita rattaisiin ja tekee sen, mitä kapteenin pitääkin tehdä eli laittaa pallon vastustajan maalivahdin selän taakse ja tilanne 3-1.
Mutta ei aikaakaan, kun Karhut iskee jälleen ja tilanne 4-1.
Kolmanteen erään lähdimmekin uudella ilmeellä, kun valmentaja Timo Mäenpää teki taikojaan ja käski kentälle ne pelaajat, joilla peli kulki. Saimme pelin haltuumme kolmanteen erään, mutta maaleja tuli vain yksi, kun varma pakki Lauri Heikkilä laukoi kauden ensimmäisen, mutta ei varmaankaan viimeisen maalinsa ja peli päättyy Karhujen hyväksi 4-2.