Salminen Riku-Matti


Pelinumero: 44
Pelipaikka: Puolustaja
Kätisyys: left
Aikaisemmat seurat: SB Blind
Kuvaus:

Asuinpaikka: Harjavalta

Ammatti: Sijoitusjohtaja

Monesko kausi savisaappaissa: Monta on menty

Miksi juuri sinä olet ansainnut peliaikasi savisaappaissa: Viimeaikainen teema nuorten tukena. Tuomassa kokemusta tekemiseen.

Miksi kärsit Nakkilassa, etkä nauti lajista jossain suuremmassa kaupungissa: Ei tässä vuosien saatossa ole kovin kauas kotimaisemista päässyt. Siksi savisaappaissa on turvallista olla.

Miten joukkue tulee pärjäämään tulevalla kaudella: Uskon tekemiseemme nimenomaan Joukkueena.

Olet päivän Keisarina, mitä teet: Saunottaisin kavereita ulkosaunalla pikku pyyheessä.

Olet yön kuivurivahtina. Kenet joukkueesta otat mukaan juttuseuraksi ja kenet työnnät viljasiiloon: Alkuilta menisi hyvin Pekan ja Matin kanssa. Jos Matin tutut loppuillan jutut jatkuu, se voisi mennä tarkastamaan siiloa.

Mieleenpainuvin tarina kopista: Näitä on, mutta kuinka tulikin mieleen kerta kun Heikki ajoi treeneihin käsijarru päällä.

Jos NTK olisi biisi, mikä biisi se olisi: Sehän olisi Sattuman sanelema juttu

Sininen vai oranssi: Oranssilla ollaan edellä liikennevaloissakin

Matto vai parketti: Kyllä se on matto, kun sen makuun on päässyt.

Teppo kentällä vai kahviosetänä: Vahva molemmissa. En ole pullan ystävä, joten en ole maistanut sen leivonnaisia. Siis Kentällä.


Salminen Riku-Matti eli Riksa NTK:n fossiili, monikaan nykynen pelaaja ei varmaan ollut edes syntynyt kun Riksa keräsi ensimmäisiä jäähyminuutteja NTK:ssa. Ajaa kulmatilanteisiin kuin katujyrä ja vitsailee perään, viimeksi taisi mainita jotain Amorellasta. Vetokin lähtee ja yleensä lonkkalämärillä. Puolustaja paikallaan. (Joonas Rosenlöv)



SarjaOttelutMaalitSyötötPisteetJäähyt
M3D174260
Yhteensä174260