Jyrä - NTK Edustus (2 - 10)

Aika: 9.3.2024 10.00
Paikka: Jaakko Arena
Sarja: M3D


Aikainen aamu ja jälleen traktoreiden nokat kohti Raumaa. Paikan päällä jonotettiinkin sisälle ihan porukalla, kun hallin ovet olivat visusti lukittuna sattuneen vesivahingon takia. Piankos kunnallistekniikka ohjasi pelurit sivuovesta sisään. Kyllä tästä vielä pelipäivä saadaan, kun kenttäkään ei lainehdi. Maalaiset olivat saaneet kokoon kaksi kenttää, maalivahtia ja valmentajaa. Lisäksi pohjetta paranteleva Rosenlöv oli tullut leventämään toimihenkilö osastoa. Aamun venymisen myötä ulkolämmön korvasi pallolämpö. Aamun peliin vastaan asteli järjestävä joukkue Jyrä.

Maalille asteli Kyyrö ja peli oli valmis alkamaan. Erän alussa pallo pyöri molemmissa päissä ja vetoja maalille asti tuli kiitettävä määrä, mutta maalivahdit ottivat hyviä torjuntoja. Erän puolivälissä vastustaja jäähylle ja savissaappaat näyttivät, miten ylivoima pyörii. Pyöriihän se ja koko yön yövuorossa valvonut Hiltunen pääsi naulaamaan Hietapakan syötöstä. Samalla minuutilla kapteeni Falck varmisteli johtoasemaa Hiltusen syötöstä. Hiltunen varmisti vielä, että kaikki tilastomerkinnät saadaan täyteen, joten savisaappaiden alivoimakin pääsi koetukselle. Tämä ratkottiin hyvällä aktiivisuudella ja erätauolle mentiin 0-2 maalaisten tahtiin.

Toisen erän alkuun alkoi Jyrän vedot maalille tuottaa tulosta ja kavennus 1-2 oli todellisuutta. Tämä herätti maalaiset toiseen erään ja peliä parannettiin. Puolivälissä Salminen pääsi parantelemaan johtoasemaa Palomäen syötöstä. Erän lopulla Miko kanttasi kentän puolivälistä melkoisen kierrepallon, joka kiipesi vielä kahden pompun jälkeen maalivahdin jalan yli. Näin oli toinen erä taputeltu ja kolmanteen huudon kautta. Sanottakoon tässä vaiheessa, että kannatusjoukkojakin oli saapunut paikalle. Mahtava nähdä, että pelistä toiseen katsomossa on tuttuja naamoja.

Erän alku muistutti poikkeuksellisesti edellisen erän alkua. Jyrä pääsi hienon jätön jälkeen iskemään tyhjään maalin, kun savisaappaat olivat nukahduksissa. Tästä taas herättiin peliin ja sitten maalihanat aukesivat. Tehtailun aloitti Palomäki ja heti perään Salminen jatkoi. Näiden maalien jälkeen peli alkoi näyttää melko vapautuneelta. Seuraavana maalintekoa jatkoi Hiltunen hyvän karvauksen jälkeen. Sitten Heikki syötti Ouramaan maalipaikoille ja johto kasvoi. Eskokin päätti ottaa osaa maalikarkeloihin ja teki uran ensimmäisen maalin 3.divarissa. ”Pallo talteen” huudot kuuluivat penkiltä ja nöyränä Esko poimi itse pallon talteen ja juoksi läpyille. Lopussa vielä herkuteltiin, kun Väliviita arvottiin rankkaria vetämään. Vähän vettä korvasta ja maalivahti hyppäsi jalkapallomaalivahdin tyyliin väärään suuntaan ja pallo tyhjiin. Ottelu päätökseen 2-10 savisaappaille. Savisaapas Eskolle.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 1 (yliv.)10:19Hiltunen JuhaHietapakka Tommi
0 - 210:54Falck HeikkiHiltunen Juha
1 - 216:04VastustajaVastustaja
1 - 322:41Salminen Riku-MattiPalomäki Rami
1 - 426:20Ouramaa MikoHietapakka Tommi
2 - 433:48VastustajaVastustaja
2 - 537:39Palomäki RamiVäliviita Arttu
2 - 638:25Salminen Riku-MattiOuramaa Miko
2 - 740:17Hiltunen JuhaEi syöttäjää
2 - 841:58Ouramaa MikoFalck Heikki
2 - 942:28Falck EskoVettenterä Roope
2 - 10 (rang.)44:30Väliviita ArttuEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
08:29Vastustaja2 min
13:19Hiltunen Juha2 min
Torjunnat:
Kyyrö Kim: 20 torjuntaa
Vastustaja: 21 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Hietapakka Tommi
Puolustaja
4Ouramaa Miko
Hyökkääjä
5Vettenterä Roope
Hyökkääjä
16Falck Heikki
Hyökkääjä
20Hautaniemi Tuukka
Puolustaja
25Palomäki Rami
Hyökkääjä
26Hiltunen Juha
Puolustaja
27Kyyrö Kim
Maalivahti
35Jyräkoski Aleksi
Puolustaja
44Salminen Riku-Matti
Puolustaja
61Väliviita Arttu
Puolustaja
73Falck Esko
Hyökkääjä
84Leino Niko
Maalivahti
-Nuotio Toni
Valmentaja
-Tähkänen Jarno
Valmentaja