Hiltunen Juha


Pelinumero: 26
Pelipaikka: Puolustaja
Syntymäaika: 24.8.1997
Kätisyys: Left
Aikaisemmat seurat: FBC Turku, Santa's United
Kuvaus:

Asuinpaikka: Pori

Ammatti: Lähihoitaja (päiväkotisetä)

Monesko kausi savisaappaissa: Tuleva kausi on ensimmäinen.

Miksi juuri sinä olet ansainnut peliaikasi savisaappaissa: Suoraan sanottuna en tiedä. Tarkempaa tietoa joutunee kysymään valmennusportaalta. Uskoisin että nöyrä työnteko ja se että osaan pitää mailaa kädessä oikeinpäin, ovat ne keskeisimmät syyt miksi remmiin on päästy.

Miksi kärsit Nakkilassa, etkä nauti lajista jossain suuremmassa kaupungissa: Aikoinaan olin töissä täällä vuoden, ja se oli kuin rakkautta ensisilmäyksellä. Ison kaupungin (Turku) kasvattina ihastuin välittömästi tähän maaseutuelämään, ja kun mahdollisuus oli palata maailmalta edustamaan kaupungin ylpeyttä, ei päätöstä tarvinnut edes miettiä.

Miten joukkue tulee pärjäämään tulevalla kaudella: Sarjanousun myötä vastusten taso on noussut huomattavasti, mutta uskon joukkueen saavan juonesta kiinni. Hieno kausi tulossa!

Olet päivän Keisarina, mitä teet: Uskomattoman vaikea kysymys, kun vaihtoehtoja on rajattomasti. Uskoisin että päivä menisi hallilla seuran edesottamuksia seuraten.

Olet yön kuivurivahtina. Kenet joukkueesta otat mukaan juttuseuraksi ja kenet työnnät viljasiiloon: Taisi ne helpot kysymykset loppua... juttuseuraksi taidan valita kuitenkin Östermanin Rasmuksen. A-luokan huumorimies ja juttua lentää aina. Voitaisiin yhdessä hörppiä Noccoa ja keskustella vaikkapa jostakin "Rapun" useista lempijoukkueista. Viljasiiloon en kuitenkaan ketään työntäisi, hyviä ukkoja kun on joukkue täynnä.

Mieleenpainuvin tarina kopista: Täytyy varmaan nolona todeta, että tarina siitä miten sain ensimmäisen sakkoni on jäänyt terävästi mieleeni. Kävin ennen treenejä isommalla hädällä oman koppimme vessassa ja siitä puhutaan vielä tänäkin päivänä. Kyllähän siinä poikaa hieman hävetti. Oppirahat on kuitenkin maksettu ja menty eteenpäin, ainakin omalta osaltani.

Jos NTK olisi biisi, mikä biisi se olisi: Kyllä se Marittan "Sattuman sanelema juttu" nousee ensimmäisenä mieleen. Sitä kuulee kopissa aina voittopelien jälkeen ja se tuo aina hymyn huulille.

Sininen vai oranssi: Sininen kun on lempivärini, niin mennään sillä.

Matto vai parketti: Helppo matto. Mielelään sellainen missä vedot lähtee ja pallo ei pompi. Mahtaakohan sellaista toki ollakkaan?

Teppo kentällä vai kahviosetänä: Ehdottomasti kentällä. Seuraikoni, pallollisena varma ja fyysisessä pelissä ihan kuningas. Aina jännittää treeneissä jos joutuu samaan kulmaan pallosta vääntämään, oli sitten samanväriset liivit päällä tai ei.

Hilu, Hiluvitkutin, Hilbert, Hillman eli
instassa ihan vaan @hilpantteri. Syttyy kopin huonoimmallekin
vitsille. Ja ne on välillä oikeasti todella huonoja. Ostanut
Rovaniemeltä itselleen tuliaisiksi poron, joka toimittaa Satakunnan
sydämessä ruohonleikkurin virkaa. Autoaan Hilu ajaa uskollisesti
väärältä puolelta. Kertooko jotain kaverin ajatusmaailmasta?
Treenien jälkeen istuu viimeisimpien joukossa aistimassa pannuhuoneen
tuoksua, vaikkei käy edes suihkussa. Kaiken tämän ohessa snapchat
laulaa.

Hilun letkeys ja huumorintaju tuo maalaisten koppiin särmää.
Kaikkien kaveri ja tuore saunamajuri. Tehnyt treeneissä yhden maalin
ja tuuletti kuin Stanley Cuppia. Sakkokenraaleilta taas muikkari.
Hilu omaa mukiinmenevän laukauksen mutta sen tasaisuus ja tarkkuus
hakee vielä balanssia. Hilun tulevan kauden tehot luultavasti luokkaa 0+15.
Uusi Jesse Suomalainen? (Rami Palomäki)



SarjaOttelutMaalitSyötötPisteetJäähyt
M3D1685134
Yhteensä1685134