NTK Edustus - SBS Rupu (5 - 7)

Aika: 9.3.2024 13.00
Paikka: Jaakko Arena
Sarja: M3D

Päivän toista peliä ei tarvinnutkaan kauaa odotella, kun välissä oli vain yksi ottelu. Ulkoreippailut ja lyhyt pallolämpö, näillä eväillä lähdettiin kauden viimeiseen koitokseen. Kokoonpanoissa ei tapahtunut muutoksia, paitsi tolppien välissä eli Leino maalille. Näemmä Rupunkin joukot olivat löytäneet sivu oven, joten peli oli valmis alkamaan.

Erän ensi sekunneilla pääsi Hautaniemi lyömään maalaiset johtoon, Huittislaiset vastasivat samalla mitalla ja jo samalla minuutilla. Näissä tilanteissa muistelee Peksin kauniita sanoja ”Maalin jälkeinen vaihto”, joka herätti joukkuetta. Erän loppu mentiin tasaista vääntöä ja tilastomerkinnöiltä vältyttiin puolin ja toisin.

Toinen erä alkoi myös terävästi, mutta maalikarkelon aloitti Rupu. Puntit tasasivat vanhempi Falck Pöllö Hietapakan syötöstä. Sitten savisaappaiden ote alkoi vähän lipsua ja vastustaja pääsi maalipaikoille pariin otteeseen, jälkimmäinen näistä tuli siirretyn rangaistuksen aikana. Helpotusta erän lopulla saatiin, kun Väliviita pääsi iskemään maalin Salmisen syötöstä. Jatkoa helpotukselle toi Palomäki ja kenekäs muunkaan syötöstä kuin koko päivän laatusyöttöjä jaelleen Hietapakan syötöstä. Lopuksi nähtiin vielä koko päivän konkarimaisia otteita esittäneeltä Riksalta kantti vastustajan verkkoon. Erätauolle 5-4 johtoasemasta.

Viimeinen erä pitäisi ihan tosissaan taistella, mikäli pisteitä ottelusta haluaa. Taistelutahtoa pääsi lannistamaan vastustajan tasoitus. Lisää hämmennystä toi kova kontakti hyvin vastaan tulleeseen Leinoon. Tärsky oli sen verran kova, että kypärä hajosi ja Leino päätti viittoa Kyyrölle vuoron vaihdosta. Tästä hämmentyneinä savisaappaat päästivät vastustajan karkumatkalle. Loppulukemat 5-7 vastustajalle. Pelistä jäi kokonaisuudessaan toivomisen varaan. Peli-ilme vähän puuttui, ehkä pitkä syksy alkoi painaa tässä kohtaa. Savisaapas Hietapakalle.