Palomäki Rami


Pelinumero: 25
Pelipaikka: Hyökkääjä
Syntymäaika: 25.9.1990
Kätisyys: Left
Aikaisemmat seurat: NTK-jun, FBT Karhut, Kartanon Kiksaus
Kuvaus:

Asuinpaikka: Ulvila

Ammatti: Ratkaisuasiantuntija

Monesko kausi savisaappaissa: Junnuvuodet mukaan lukien 5. Pienen kierroksen jälkeen toinen peräkkäinen.

Miksi juuri sinä olet ansainnut peliaikasi savisaappaissa: Varmaan oma periksiantamattomuus kentällä sekä halu voittaa ovat niitä tekijöitä, mitkä ovat olleet valmennuksen mieleen. Pelitaidoista se ei voi olla kiinni.

Miksi kärsit Nakkilassa, etkä nauti lajista jossain suuremmassa kaupungissa: Nakkilassa on hyvä ihmisen hyvä olla.

Miten joukkue tulee pärjäämään tulevalla kaudella: Joukkueen kanssa lyötiin tavoitteet lukkoon ja sen eteen lähdetään tekemään nöyrästi töitä niin treeneissä kuin peleissäkin. Joukkueessa on laatua ja rosterissa leveyttä. Ollaan myös yllätysvalmis haastaja. Sarjanousijana lähdetään erilaisesta tilanteesta kauteen kuin viime kaudella.

Olet päivän Keisarina, mitä teet: Otan aamulöylyt pihasaunassa, minkä jälkeen lähden hallille katsastamaan alamaisten touhuja.

Olet yön kuivurivahtina. Kenet joukkueesta otat mukaan juttuseuraksi ja kenet työnnät viljasiiloon: Mukaan vahtivuoroon Lähtee Taimen Peku ja Stealista Mygi. Jossei muuten niin ainakin juttua riittää, muutama terttu banaania ja oppii siinä varmaa samalla suolestamaan peurankin. Viljasiiloon työnnettäväksi joutuu Rasmus ?Rapu? Österman. Ihan vaan siksi, että poika on kuin tuuliviiri. Ensin siirtyy isompiin valoihin ja viikon päästä maitojunalla takaisin kotiin ja toiseksi mies ei osaa valita NHL:n suosikkijoukkuettaa. Pudotuspelikuplan aikana suosikkijoukkueita oli 31. Summa summarun: vois poika oppia olemaan.

Mieleenpainuvin tarina kopista: Mieleenpainuvin tarina, joka elää edelleen, on varmaan Rapun änärin suosikkijoukkue. Kyllähän noita tarinoita kerrottavaksi olisi, mutta pidetään ne joukkueen pyhimmässä.

Jos NTK olisi biisi, mikä biisi se olisi: Kliseisesti voisi vastata että NTK olisi Maritta ? Sattuman sanelema juttu. Valitsen kuitenkin Robin ? Parasta just nyt. Hyvä ralli ja kuvastaa joukkueen tilaa tällä hetkellä. Jos ei ole tuttu ralli, kuuntele ja tule hallilla katsomaan Nakkilan sinisiä askissa niin tiedät!

Sininen vai oranssi:

Matto vai parketti: Ehdottomasti Nakkilan vanha parketti.

Teppo kentällä vai kahviosetänä: Teppo keittää maittavimmat kahvit, leipoo herkulliset munkit ja taikoo maistuvimmat sämpylät. Kyllä kuitenkin täytyy valita Teppo kentälle. Aivan uskomatonta puolustuspelaamista. Teppo peittää, tarjoaa makuupaikkoja, kisuttelee ja antaa aina helpon syötön suoraan lapaan.


Rami elikkä "Palis" on joukkueen henkisiä johtajia, ja olisi "kuivurivahti" kysymyksessä ollut toinen valintani juttuseuraksi. Ihmisenä Palis on huumorintajuinen, lempeä isähahmo, joka johtaa joukkoja omalla esimerkillään. Kentällä armoton voimahyökkääjä, jolta on heikkouksia vaikea löytää.. taino ehkä aloitukset. Ainakin se niitä joskus häviää. Vahvuuksia löytynee kuitenkin enemmän. Sitä eivät kaikki välttämättä tiedä, että jääkiekkoakin nuoruudessaan pelannut Palis omistaa kauniin luonnonkiharat hiukset. Nykyään hän rokkaa varsin lyhyttä hiustyyliä, mutta kasvaessaan se takatukka saisi monet kateellisiksi. Nähtäväksi jääkin, saadaanko tätä komeutta kauden aikana hallilla todistaa. Itse ainakin tätä hartaasti toivon. (Juha Hiltunen)




SarjaOttelutMaalitSyötötPisteetJäähyt
M3D1567130
Yhteensä1567130