Falck Heikki


Pelinumero: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
Syntymäaika: 18.8.1999
Kätisyys: Left
Aikaisemmat seurat: NTK-jun., NTK-Steal
Kuvaus:

Asuinpaikka: ​Nakkila

Ammatti: Temalin joka-paikan-höylä

Monesko kausi savisaappaissa: Kolmas kokonainen alkamaisillaan.

Miksi juuri sinä olet ansainnut peliaikasi savisaappaissa: Olen "jarrukentän" kantava voima ja joukkueen nopein pelaaja. Luulisi sen riittävän.

Miksi kärsit Nakkilassa, etkä nauti lajista jossain suuremmassa kaupungissa: Upea liikuntahalli, kirkkaat valot, ajoittainen Some-näkyvyys sekä lyhyt matka hallille. Kuka hullu näitä vaihtaisi?

Miten joukkue tulee pärjäämään tulevalla kaudella: Hyvin tottakai!

Olet päivän Keisarina, mitä teet: Lämmittäisin varmaan sen jo legendaariseksi muodostuneen pihasaunan ja tulisin hallille nauttimaan alamaisten ihailusta.

Olet yön kuivurivahtina. Kenet joukkueesta otat mukaan juttuseuraksi ja kenet työnnät viljasiiloon: Juttuseuraksi ottaisin varmaan aina niin iloisen ja positiivisen Lennin. Siiloon heittäisin Harjusen. Alkaa pikkuhiljaa mennä hermo sen golf-juttuihin.

Mieleenpainuvin tarina kopista: Tähän voisi laittaa kaikki Peksin jutut.

Jos NTK olisi biisi, mikä biisi se olisi: ​Mikko Alatalo - Mä maalaispoika oon

Sininen vai oranssi: Oranssi on ajaton klassikko!

Matto vai parketti: ​Matto, mutta Nakkilan vanhan liikuntahallin parketti on tiukastitoisena.

Teppo kentällä vai kahviosetänä: Vaikka Teppo dominoi molemilla osa-alueilla,niin kyllä sitä mielummin kentällä katselee. Isällisin ottein laittaa vastustajat nippuunja välillä vähän hassutteleekin. Sitä on ilo katsella.


Keisarinnoissa parivaljakkonani päävalmentajan roolissa nähtävä Heke, Hassu-Hessu, Salama, koutsi (mitänäitä nyt onkaan) ihastuttaa kentällä salamannopeilla pyrähdyksillä, ennennäkemättömällä taituruudella ja vastustajia kauhistuttavan kovalla maalinälällä. Mutta harva tietää, että kaikkien rakastamasta Hassu-Hessusta löytyy myös pimeä puoli, joka välillä ottaa vallan pelaajasta. Hessua kun vastustaja provosoi kentällä, niin soppa on valmis. Goonin otteilla Hessusta tuleekin kentällä pelätty poliisi, ja salikortin voimalla Hessu näyttääkin vastustajan romuluisimmillekkin pakeille, että kenen dominoimassa sarjassa nämä oikein pelaavatkaan. Tämän jälkeen niin vastustajat, kun tuomaritkaan eivät enää uskalla puuttua Hessun tekemisiin, ja senjälkeen kentällä nähdäänkin aivan maaginen Hassu-Hessu omassa, kaikkien rakastamassa hymypoika-persoonassaan. (Oskari Vettenranta)




SarjaOttelutMaalitSyötötPisteetJäähyt
M3D16751210
Yhteensä16751210