Hakanen Paavo


Pelinumero: 88
Pelipaikka: Hyökkääjä
Syntymäaika: 14.8.1999
Kätisyys: Left
Aikaisemmat seurat: NTK-jun., NTK II
Kuvaus:

Asuinpaikka: Björneborg

Ammatti: Putkari

Monesko kausi savisaappaissa: Edustuksessa taitaapi olla 4. tai 5. NTK:ssa yhteensä taitaa mennä 10 kautta rikki tällä kaudella, ketä näitä nyt laskee tippuu muuten loputkin hiukset päästä.

Miksi juuri sinä olet ansainnut peliaikasi savisaappaissa: Tuohon kysymykseen kun löytyisi vastaus.

Miksi kärsit Nakkilassa, etkä nauti lajista jossain suuremmassa kaupungissa: "Rakas kotikylä on hyvä?, niinkuin siinä yhdessä biisissä lauletaan.


Miten joukkue tulee pärjäämään tulevalla kaudella: Tukevasti keskikastissa, eli hyvin koska silloin on kauden tavoitteet täyttynyt.

Olet päivän Keisarina, mitä teet: Pistän pihasaunan lämpeemään ja laitan kutsun itselleni, koska en ole vielä semmoista saanut tai kutsuni on joka vuosi hukkunut postissa.

Olet yön kuivurivahtina. Kenet joukkueesta otat mukaan juttuseuraksi ja kenet työnnät viljasiiloon: Koutseista jompikumpi juttuseuraksi, jos vaikka saisi nuoltua lisää peliaikaa. Viljasiiloon työntäisin Topias Kiviojan koska se on sen varmasti ansainnut.

Mieleenpainuvin tarina kopista: Junnuissa kun muuan pelaajalta hyppäsi hiiri ulos kassista kopissa.

Jos NTK olisi biisi, mikä biisi se olisi: Tämän kylän poikii, Pariisin kevät

Sininen vai oranssi: Oranssi, porkkanan väri viehättää minua.

Matto vai parketti: Matto all the way.

Teppo kentällä vai kahviosetänä: Peleissä kentällä, pelitauot kahviossa jotta tarjotaan faneille mahdollisimman paljon silmäruokaa.


PJ on maalaisten ainoa pelaaja, joka kulkee treeneihin Oulusta asti. Jallittaa kentällä vastustajaa, kaukalon ulkopuolella sitten hameväkeä. Kova laukaus, joka tulee tekemään tuhojansa savisaappaiden riveissä ensi kaudella. (Juho Taipalmaa)





SarjaOttelutMaalitSyötötPisteetJäähyt
Yhteensä00000