Rosenlöv Joonas


Pelinumero: 40
Pelipaikka: Hyökkääjä
Syntymäaika: 7.12.1994
Kätisyys: Right
Aikaisemmat seurat: Noormarkun Koitto
Kuvaus:

Asuinpaikka: Ulvila

Ammatti: Korroosiokosmetologi

Monesko kausi savisaappaissa: Kolmatta mennään

Miksi juuri sinä olet ansainnut peliaikasi savisaappaissa: Tulkaa peleihin katsomaan, eiköhän se siellä selviä.

Miksi kärsit Nakkilassa, etkä nauti lajista jossain suuremmassa kaupungissa: Maalla on mukavempaa

Miten joukkue tulee pärjäämään tulevalla kaudella: Nousujohteisesti, harkkapelejen johdosta päästään toivottavasti jo kauden alkupuolella 3.divarin vauhtiin.

Olet päivän Keisarina, mitä teet: Lämmittäsin pihasaunan, vääntäisi vihdan perinteiseen tyyliin ja saunan raikkaana ulkoiluttaisin David Brownin hallilla. Reeniaikaan tottakai, jotta voisi seurata alamaisten harjotteita.

Olet yön kuivurivahtina. Kenet joukkueesta otat mukaan juttuseuraksi ja kenet työnnät viljasiiloon: Ruohonen juttuseuraksi. Aina löytyy joku tarina. Taipalmaa viljasiiloon. Kaveri on niin kovas tikis, ettei yksi viljasiilo tee mitää.

Mieleenpainuvin tarina kopista: Hassu-Hessun tarina rankasta päivästä, jopa liian rankka kerrottavaksi.

Jos NTK olisi biisi, mikä biisi se olisi: JVG - Hombre

Sininen vai oranssi: Sininen

Matto vai parketti: Ei parketti huono ole, mutta nyt on kerinnyt jo mattoon tottua, joten matto.

Teppo kentällä vai kahviosetänä: Kentällä ehdottomasti, kahviosetänä menee lahjakkuus hukkaan.


Kentällä ja harjoituksissa Joonas ?jonne? Rosenlöv hoitaa tonttinsa nöyrästi avomassikallaan. Kentällä jokainen kanttiveto on sadonkorjuu aikaa. Kopissa ja saunailloissa hän puhuu niin paljon, että tuskin kukaan saa sananvuoroa rehvastella omilla jutuillaan.

Vapaa-aika kuluu pääasiassa savisaappaissa astellen, mökkimaisemissa. Haaveena olisi oma traktorikatos lakatulla lankkulattialla. Tämä siksi, että Joonas ei saanut kokea riittävästi vanhan liikuntahallin lattiaa.

Kaikilla on asioita, joista ei haluaisi puhua. Myös Joonas ei halua avata enempää rakasta harrastustaan eli valkosipulireseptien kokeiluja. Kirjoittaja on tehnyt omat johtopäätöksensä harrastuksesta hajuaistin perusteella. Rapatessa roiskuu. Nuorehkosta iästään huolimatta on ehtinyt olla vempassa jo useaan otteeseen. Ja nämä tapaturmat eivät ole tulleet nimenmukaisesti kodinkoneremonteissa. Useimmin tuo lankkulattian pohjustaminen vaatii pidemmän lepotauon.

Lajinomaisesti voisi toivoa tuon aika-ajoin näyttäytyvän puskemisen kentällä vaihtuvan Punaisen Kukon viimeisiin hitaisiin, sekin on oiva paikka korjata satoa.
Hieno mies! (Riku-Matti Salminen)




SarjaOttelutMaalitSyötötPisteetJäähyt
M3D96060
Yhteensä96060