Vuoden 2023 Draftin aikataulu ja ohjeistus

13.04.2023

Otteluohjelma:

09.00 Ensimmäisen ottelun joukkueet saapuvat laittamaan hallin pelikuntoon

09.30 IBK Crossfittan – Team Nänni (tuomarit Rosenlöv Joonas ja Taipalmaa Juho, toimitsijat Raitanen Joonas ja VP Saarenmaa)

10.10 FBC Banska Bystrika - NTU (tuomarit Viitanen Rasmus ja Viinamäki Arttu, toimitsijat Salmi Kalle ja Aho Teemu)

10.50 FBC Banska Bystrika – IBK Crossfittan (tuomarit Hiltunen Juha ja Kuivala Lenni, toimitsijat Turto Eero ja Virtanen Konsta)

11.30 Team Nänni - NTU (tuomarit Suomalainen Jesse ja Palomäki Rami, toimitsijat Raitanen Joonas ja Marila Joonas)

12.10 Team Nänni – FBC Banska Bystrika (tuomarit Vettenterä Leevi ja Hautaniemi Tuukka, toimitsijat Salmi Kalle ja Mäenpää Niilo)

12.50 NTU - IBK Crossfittan (tuomarit Vettenranta Oskari ja Lehtola Kalle, toimitsijat Turto Eero ja Onnela Janne)

13.30 Yhteiskuvaus, kaikki päivän osallistujat kentällä

13.40 Pink Paradise – Black Angels 2x20min (tuomarit Männistö Kai ja Räsänen Marko, toimitsijat Raitanen Joonas ja Marjamäki Jarkko)

14.40 Pronssiottelu (tuomarit Männistö Kai ja Räsänen Marko, toimitsijat Salmi Kalle ja Raitanen Joonas)

15.20 Finaali  (tuomarit Männistö Kai ja Räsänen Marko, toimitsijat Salmi Kalle ja Turto Eero)

16.00 Keisarinnojen bussikuljetus Harjavaltaan, miehet jäävät siivoamaan hallin

16.30 Miesten bussikuljetus Salomonkalliolle

n. 22.15 Bussikuljetus Harjavalta - Salomonkallio
n. 22.45 Bussikuljetus Salomonkallio – Liikuntahalli – Pub Maailmanloppu - Pori

Säännöt:

Turnauksessa mennään hyvällä hengellä eteenpäin, toki mestaruuteen pyrkien. Otteluissa noudatetaan salibandyn sääntöjä, mutta turhat rutinat kannattaa jättää pois ja keskittyä pelaamiseen. Omat mehut pysyvät visusti pukukopin puolella ja kassissa pelien ajan, osallistuuhan päivään myös alaikäisiä. Vasta bussissa saa palautusjuoman avata. Yhtään tölkkiä tahi muuta vastaavaa tuottetta emme jätä jälkeemme pukukoppeihin tai muualle liikuntakeskuksen tiloihin. Ainoa mitä jätämme, ovat hikipisarat kentälle ja hyvät tarinat saunan lauteille kerrottavaksi. Muista myös, että pelaaja on mahdollista sulkea pois turnauksesta sopimattoman käytöksen vuoksi. Se ei ole kovin kivaa se, varsinkin kun on tarkoitus että kaikilla on hauskaa. Säännöt ovat tiukat ennen kaikkea yhteisen viihtyvyyden, mutta myös pelaajien oman turvallisuuden vuoksi.

Runkosarjan otteluissa peliaika on 2x15min juoksevalla ajalla. Naisten ottelun peliaika on 2x20min. Ainoastaan maaleista, rangaistuksista tai tuomarin käskystä pelikello pysäytetään. Pronssiottelussa peliaika on 2x15min juoksevalla ajalla. Finaalin peliaika on 2x15min, joista toisen erän kolme viimeistä peliminuuttia ovat tehokkaita.

Ottelun voitosta joukkue saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden ja tappiosta luonnollisesti nolla. Taulukon kaksi parasta finaaliin ja kaksi heikointa pronssiotteluun.

Joukkueiden ollessa tasapisteissä paremmuus ratkeaa seuraavasti:
- Keskinäinen ottelu
- Maaliero
- Arpa  

Uutena vanhana asiana peleissä on Keisari Raitasen johtama kunnianarvoisa palkintodelegaatio, johon rivijäseninä kuuluvat Kalle Salmi, Joonas Raitanen ja Eero Turto. Tämä kyseinen delegaatio palkitsee jokaisen ottelun parhaat pelaajat ja valitseepa vielä päivän päätteeksi turnauksen arvokkaimman pelaajan.

Muuta huomioitavaa:

Katso mihin joukkueeseen kuulut ja saavu joukkueelle varattuun koppiin. Kengät jätät tietysti käytävän puolelle. Pukukopissa manageri ohjeistaa sinut vielä päivän kulusta ja toimintatavoista. Ota vaatekaapista joukkueen väriin sopiva pelipaita (voi olla vaikka t-paita). Jos et paitaa omista, niin nyt on reilut pari viikkoa aikaa sellainen hankkia.

Koska kotiareenamme on varsin upea, pidämme erityistä huolta kotiareenamme siisteydestä. Roskat roskiin ja vessassa tarpeet pyttyyn. Jätetään paikka siistimpään kuntoon kuin saapuessamme. Kotihalli mahdollistaa myös muuta kivaa. Tänä vuonne se kiva on Keisarinnojen herkkukiska. Mannarmaisia fingerfoodeja, itämaisia makuja, välimerellisiä kala-annoksia. Kaikkea tätä on saatavissa Keisarinnojen Delistä. Tai ainakin jotain, jolla siirtää nälkää. Riko siis säästöpossusi ja käy päivän aikana ostamassa hiukopalaa Keisarinnojen Snagarilta. Varmasti vierailemisen arvoinen paikka. Varsinkin kun nykyään myös korttimaksu käy. Kuuleman mukaan nakkimukit ja munkit ovat tämän kevään juttu.

Saunomaan pääsevät vain täysi-ikäiset pelaajat. Naiset saunovat Harjavallassa ja miehet tutuissa ja turvallisissa puitteissa Salomonkalliolla. Hetipian saunapaikalle saapumisen jälkeen on yhteinen ruokailu ja tämän jälkeen lauteet odottavat löylyjä kestäviä. Mukaan saunalle kannattaa varata oma pyyhe ja rentoa mieltä sekä omasta mielestä sopivan määrän saunajuomaa.

26.03.2024NTK Nakkila ry:n sääntömääräinen vuosikokous
15.10.2023Seuravaatekauppa avattu
24.05.2023Draft huipensi NTK:n pelikauden
13.04.2023Vuoden 2023 Draftin aikataulu ja ohjeistus
03.04.2023Naisten joukkueet Draftiin valittu
31.03.2023Seuran sääntömääräinen vuosikokous
30.03.2023Miesten joukkueet Draftiin valittu
27.03.2023Draftin vuoden 2023 miesten osallistujat selvillä
10.11.2022NTK-päivä lauantaina 12.11.2022
10.10.2022Harrastuksella henkistä jaksamista

Siirry arkistoon »