Isku - NTK Edustus (5 - 4)

Aika: 7.10.2023 19.00
Paikka: Pohjoiskehän Koulu
Sarja: M3D


Päivän toiseen koitokseen maalaiset lähtivät pitkän tauon jälkeen. Pelien välissä oli nimittäin reilut kolme tuntia. Kotijoukkue Isku teki taktisen liikkeen ja pesivät lattiaa juuri, kun maalaiset olivat kentälle päässeet lämmittelemään. Liukkaalla ja märällä kentällä Hautaniemi kaatui ja piteli hetken aikaa päätään. Onneksi hänelle ei kuitenkaan sattunut mitään ja pystyi jatkamaan lämpöjä. Iskun taktinen yritys siis epäonnistui. Hautaniemen puuttuminen kokoonpanosta olisi ollut maalaisille todella suuri menetys. Kenttä kuivui, kello löi seitsemän ja päivän viimeinen ottelu Isku - NTK oli valmis alkamaan. 

Ensimmäiseen erään lähdettiin samalla tavalla kuin edellisen pelin viimeiseen. Karvattiin mökkinä sekä kentällisiäkin oltiin hieman muokattu. Ottelu alkoi maalaisille suotuisalla tavalla, kun vanhempi ja Hiltusen mukaan lihaksikkaampi Vettenterä painoi jo päivän toisen maalinsa ja vei NTK:n 0-1 johtoon. Heti seuraavassa vaihdossa kotijoukkue Isku tasoitti ja hetkeä myöhemmin meni johtoon. Äkkiä maalaisten johto olikin kääntynyt takaa-ajoksi. Ennen ensimmäisen erän loppua, suoraan armeijasta tullut Severi Mäenpää kävi riistämässä kotijoukkueen pakilta pallon ja ampui sen maaliin. Ensimmäinen erä päättyi 2-2. 

Erätauolla painotettiin jälleen haluamista, koska peli oli halutonta ja maalaiset lähtivät Iskun hitaaseen tempoon mukaan. Toinen erä alkoi maalaisten kannalta lähes huonoimmalla mahdollisella tavalla, kun kotijoukkue Isku pääsi heti erän alussa johtoon. Toinen erä oli vaikea ja kotijoukkue sai pitää palloa aika rauhassakin. Kun erää oli pelattu vähän vajaa puolet, Severi Mäenpää löysi toistamiseen vanhemman Vettenterän, joka iski pallon taas Iskun verkkoon ja tasoitti samalla ottelun tilanteeksi 3-3. Samoissa lukemissa siirryttiin erätauolle ja kohti kolmatta erää. 

Kolmas erä alkoi samalla tavalla kuin toinenkin. Heti aluksi Isku teki johtomaalin. NTK ei kuitenkaan luovuttanut vaan jatkoi kotijoukkueen painostamista. Karvia nostettiin ja paikkoja alkoi syntymään. Paikoista ei kuitenkaan saatu sisään. Viimeistä erää oli jäljellä enää vaivaiset 4 minuuttia kun kotijoukkue lisäsi johtoaan ja tilanne olikin jo 5-3. Heti perään NTK otti aikalisän ja tavoitteena oli vähintään tasoitus. Reilu kaksi minuuttia peliä jäljellä ja vastustaja ottaa jäähyn ja antaa maalaisille vielä toivoa. Ylivoimalla Severi Mäenpää onnistui löytämään Arttu Väliviidan, joka kavensi tilanteen puolitoista minuuttia ennen loppua. Maalaiset lähtivät hakemaan nälkäisesti tasoitusta ilman maalivahtia ja pallo saatiin hyökkäyspäähän. Lopulta kunnon ratkaisua ei saatu aikaiseksi ja pisteet jäivät Raumalaisille. 

Maalaisten pelit jäävät hetkeksi tauolle ja seuraavan kerran pelataankin vasta 28.10, jolloin vastaan asettuvat Jyrä ja SBS Rupu.

Pöllö antoi savisaappaan kahden maalin Roope Vettenterälle


Pub Maailmanlopun tähdet: 

*** Roope Vettenterä

** Severi Mäenpää 

* Jesse Suomalainen

 

 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 102:34Vettenterä RoopeMäenpää Severi
1 - 102:49VastustajaVastustaja
2 - 106:33VastustajaVastustaja
2 - 210:31Mäenpää SeveriEi syöttäjää
3 - 216:48VastustajaVastustaja
3 - 321:02Vettenterä RoopeMäenpää Severi
4 - 330:26VastustajaVastustaja
5 - 341:30VastustajaVastustaja
5 - 443:25Väliviita ArttuMäenpää Severi
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Tuntematon pelaaja2 min
14:06Vastustaja2 min
14:59Tammisto Lauri2 min
24:54Jyräkoski Aleksi2 min
37:52Vastustaja2 min
Torjunnat:
Leino Niko: 10 torjuntaa
Vastustaja: 17 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Hietapakka Tommi
Puolustaja
4Ouramaa Miko
Hyökkääjä
5Vettenterä Roope
Hyökkääjä
6Unkuri Juho
Hyökkääjä
9Suomalainen Jesse
Puolustaja
14Vettenterä Leevi
Hyökkääjä
16Falck Heikki
Hyökkääjä
20Hautaniemi Tuukka
Puolustaja
26Hiltunen Juha
Puolustaja
27Kyyrö Kim
Maalivahti
29Tammisto Lauri
Puolustaja
35Jyräkoski Aleksi
Puolustaja
39Mäenpää Severi
Hyökkääjä
44Salminen Riku-Matti
Puolustaja
61Väliviita Arttu
Puolustaja
73Falck Esko
Hyökkääjä
84Leino Niko
Maalivahti
92Urpanen Vilho
Hyökkääjä
-Nuotio Toni
Valmentaja
-Tähkänen Jarno
Valmentaja