NTK Edustus - SBS Rupu (6 - 2)

Aika: 6.1.2024 10.00
Paikka: Nakkilan Liikuntakeskus
Sarja: M3D


Pakkaset paukkuvat ja niin paukkuvat Nakkilan liikuntakeskuksen ovetkin, kun maalaiset kokoontuvat järjestämään kotiturnausta. Turnaukseen lähdettiin 12 kenttäpelaajan voimin ja kahdella maalivahdilla. Osa pörssisähkön omistavista jäi kotiin hehkuttamaan leivinuunejaan. Herättelyksi käytiin ulkona haistelemassa lähes 25 asteen pakkasta, josta päästiinkin sisätiloihin sulattelemaan syväjäätä. Kokoonpanorulettia tuli pyörittämään Tähkänen ja haastetta tähän toi se, että puolustajia ja hyökkääjiä oli sama määrä paikalla. Kyyrö asettui maalin suulle ja peli oli valmis alkamaan.

Peli vihellettiin käyntiin. Alun tunnustelun jälkeen saattoi jo huomata, ettei savisaappaiden syväjää ollut vielä sulanut. Paikkoja tuli, mutta ratkaisut puuttuivat. Pallossa oltiin viimeisenä ja liike muutenkin laiskan oloista. Rupu karvasi helpon oloisesti pallon keskialueelta ja yhden syötön jälkeen oltiinkin kaksin maalivahdin kanssa. Tästä ei Rupun pelaaja erehtynyt ja erätauolle mentiin 0-1. Tauolla yritettiin herättää joukkue tähän päivään. Maltilla ja pallonhallinnalla oltaisiin vahvoilla.

Toiseen erään savisaappaiden syväjää vaikutti sulaneen. Erän alkuun Väliviidan kikat purivat vastustajaan. Harhautuksien jälkeen veto ja pallo jäi pyörimään maalin kulmalle, josta Rosenlöv sai sullottua pallon verkkoon. Maalin jälkeen Palomäki sai naamaan osumaa ja vastustaja jäähylle korkeasta mailasta. Maalaisten ylivoimalla pallo liikkui hyvin ja 15 sekunnin jälkeen verkko heilui Tammiston toimesta. Seuraavaksi kävi pieni nukahdus savisaappailla, kun Rupu syöttää kulmavaparista keskustaan ja siitä veto suoraan uppoaa maaliverkkoon. Taisi eilinen pörssisähkön hinta käydä maalaisilla mielessä. Tasan minuutin päästä veljekset Falck tekivät tuhojaan. Heikki huusi ”syötä läpi” ja Esko tekee työtä käskettyä ja heittää maagisen rystylätyn Heikille. Heikillä ei joulukinkut paina ravatessaan läpiajoon, joka päättyy vetoon alakulmaan. Hetki myöhemmin koko päivän liekehtinyt Arttu heitti vettä korvasta ja löysi keskustasta vartin vapaana olleen Rosenlövin, joka naulaa pallon verkkoon. Seuraavaksi Hautaniemi päästi Väliviidan irti ja harhautuksien jälkeen grogilasin korkuinen veto uppoaa tolpan kautta sisään. Erän lopulla Rosenlövin kantti uppoaa vielä etukulmasta ja hattu nousee päästä. Toiseen erään selvästi oli herätty.

Kolmanteen erään painotettiin apuja alhaalla, koska odotettavissa oli Rupun karvauksen nosto. Erä lähti käyntiin ja pallossa pysyttiin hyvin. Vetojen edessä oltiin hyvin peitoilla ja Kyyrö otti varmuudella ne mitkä läpi tulivat. Rupun paine selvitettiin järjestään hyvin ja paikoille päästiin, mutta loppu ratkaisut jäivät tekemättä. Lopussa Elias otti vielä jäähyn ja Rupulle aukesi paikka kavennukseen. Savisaappat kesti alivoiman ja peli päättyi maalaisten hyväksi 6-2.

Savisaappaan sai Joonas Rosenlöv.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 112:19VastustajaEi syöttäjää
1 - 117:31Rosenlöv Joonas Väliviita Arttu
2 - 1 (yliv.)18:09Tammisto LauriHautaniemi Tuukka
2 - 221:53VastustajaVastustaja
3 - 222:53Falck HeikkiFalck Esko
4 - 225:11Rosenlöv Joonas Väliviita Arttu
5 - 226:09Väliviita ArttuHautaniemi Tuukka
6 - 228:24Rosenlöv Joonas Väliviita Arttu
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
17:53Vastustaja2 min
40:08Kivioja Elias2 min
Torjunnat:
Kyyrö Kim: 23 torjuntaa
Vastustaja: 21 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Hietapakka Tommi
Puolustaja
5Vettenterä Roope
Hyökkääjä
9Suomalainen Jesse
Puolustaja
11Kivioja Elias
Puolustaja
16Falck Heikki
Hyökkääjä
20Hautaniemi Tuukka
Puolustaja
25Palomäki Rami
Hyökkääjä
27Kyyrö Kim
Maalivahti
29Tammisto Lauri
Puolustaja
35Jyräkoski Aleksi
Puolustaja
40Rosenlöv Joonas
Hyökkääjä
61Väliviita Arttu
Puolustaja
73Falck Esko
Hyökkääjä
84Leino Niko
Maalivahti
-Tähkänen Jarno
Valmentaja