Jyrä - NTK Edustus (3 - 3)

Aika: 19.11.2023 12.00
Paikka: Jaakko Arena
Sarja: M3D

Viikonlopun lumisateet yllättivät autoilijat, tähän oli hyvä turvautua myös muutaman myöhästyneen savisaappaan. Paikalle saavuttiin kuitenkin kolmen kentän ja kahden maalivahdin voimin. Sunnuntain ensimmäisessä koitoksessa oli vastassa Jyrä ja viime pelistä olikin niin lyhyt aika, että kaikilla oli varmasti hyvin muistissa, ettei toista vastaavaa peliä haluta pelata. Lumitöitä riitti vielä illaksi, joten alkulämmöt päätettiin vetää sisätiloissa.

Peli alkoi tunnustellen, molemmat saivat hyviä maalipaikkoja aikaan. Jyrä oli tehokkaampi paikoista, joten 2-0 koti joukkueelle ensimmäisen erän jälkeen. Erätauolla muistuteltiin, että aikaa on. Pelataan omaa peliä ja tehdään paikoista, koska paikkoja kyllä syntyy.

Toisessa erässä oltiin paremmalla jalalla ja ehdittiin palloon ensin. Se turhautti vastustajaa ja pian oltiinkin ylivoimalla. Kauaa ei ylivoimaa keritty pelaamaan, kun Tammisto pääsi loisto paikalle. Siitä huolimatta, että vetonappi oli lähes pohjassa syötti Tammisto Väliviidalle keskustaan, josta oli mukava uittaa palloa verkkoon. No ei tarvinnut kauaa ihmetellä pelin kulkua, kun vastustaja sai vaparin ja oli terävästi heti vedolla. Peitto yrityksistä huolimatta pallo kimposi vastustamattomasti tolpan kautta maaliin. Tammisto sai vielä erän lopulla jäähyn, josta selvittiin ilman maaleja. Joten tilanne kahden erän jälkeen 3-1.

Kolmanteen erään piti laittaa kaikki peliin, mikäli pisteitä halusi kotiin viemisiksi. Tuskaa hieman helpotti Mäenpään maali Tammiston syötöstä erän alkupuolella. Ajoittain saatiin pitkiä hyökkäyksiä ja hyviä maalipaikkoja ja vastustajan pahimmat paikat saatiin katsottua pois. Erän loppupuolella vastustaja sai jäähyn ja ei aikaakaan, kun sama kaksikko iski savisaappaat tasoihin 3-3 ja ne olivatkin pelin loppulukemat.