Aika: 6.1.2024 15.00
Paikka: Nakkilan Liikuntakeskus
Sarja: M3D

Tauolla Maalaiset lämmittelivät kahvio/tomitsijavuoroissa ja ne, joilla oli autossa webasto saattoivat poistua hallilta. Päivän toisessa koitoksessa oli vastassa Uudestakaupungista tullut Nystars, joten helpolla ei tästäkään pelistä pisteitä tulisi.

Ottelu lähti kovalla tempolla käyntiin ja vastustaja oli alussa terävämpi maalipaikoilla. Ensimmäisen erän lopulla Palomäki pääsi kaventamaan ja erätauolle 2-1 Nystarsin johdossa. Toiseen erään ei osunut tilastomerkintöjä, mutta peli oli vauhdikasta ja puhdasta vääntöä päädystä toiseen. Kolmannen erän alkuun vastustaja onnistui maalinteossa, joten savisaappaille jäi loppuun hieman kirittävää. Erän lopulla helpotusta toi Väliviidan kavennus. Tasoitusta haettiin hanakasti pelin loppuun, mutta 3-2 lukemat jäivät taululle vastustajan hyväksi.