NTK Edustus - Isku (1 - 5)

Aika: 17.2.2024 19.00
Paikka: Pohjoiskehän Koulu
Sarja: M3D

Pari tuntia taukoa ja sitten olikin mahdollisuus parantaa päivän ensimmäisestä pelistä. Kokoonpanoja jännitettiinkin pallolämmöille asti, kun ihmeteltiin, ehtiikö yövuorolaisen Hiltusen tilalle hälytetty Pöllö Hietapakka paikalle. Hyvin ehti, joten pelaaja määrät vakiot. Päivän toisessa kohtaamisessa vastaan asettui turnauksen järjestäjä joukkue Isku. Määrätään tempo, oli se mitä tältä peliltä haluttiin.

Peli lähti käyntiin ja alku vaikutti lupaavalta, kunnes savisaappaille kävi ensimmäisen erän lopulla 40 sekunnin nukahdus. Sinä aikana vastustaja teki kolme maalia. Erätauolla heräteltiin ja todettiin, että aikaa on. Omalla pelillä mennään. Otteet paranivat ja paikkoja alkoi syntyä enenevissä määrin. Valitettavasti syntyi myös vastustajalle ja hehän eivät erehtyneet. Viimeiseen erään 0-4 tappio asemasta. Paikkoja oli edelleen, vaikka muille jakaa, mutta viimeistely sakkasi. Tuskaa lievensi hieman Ouramaan maali Vettenterän syötöstä. Lopussa haettiin vielä maaleja ilman maalivahtia. Vastustajan tehdessä tyhjiin, olivat loppulukemat 1-5. Savisaapas Severi Mäenpäälle. Täytyy myöntää, että savisaappailta on parempiakin esityksiä nähty. Onneksi tämä ei ollut kauden viimeinen turnaus. Tästä varmasti ammennetaan nälkää viimeiseen turnaukseen.