FT Ulvila - NTK Edustus (0 - 5)

Aika: 16.9.2023 12.00
Paikka: Momentum
Sarja: M3D


Kausi lähti vihdoin ja viimein käytiin Momemtumilla Porissa. Harjoituspelejä oli preseason:illa kertynyt kiitettävä määrä Suomen cupin peleistä, joten hyvistä asemista maalaiset pystyivät lähtemään haastamaan uutta tuttavaa FT Ulvilaa, joka oli viimekaudella onnistunut nousemaan kolmos-divariin.

Peliin saatiin hyvät alkulämmöt Joonaksen johdolla Hilua lukuunottamatta, joka saapui noin 40 minuuttia myöhässä luultuaan, että peli olisi vasta seuraavana päivänä. Ei siinä mitään sakkokassa kiittää. Peliin lähdetiin kahdella hyökkäysketjulla ja kolmella pakkiparilla, joten possujen jalka tulisi riittää Ulvilaa vastaan, jolla oli jo peli alla. Ensimmäine erä tahkottiin laukomalla blokkeihin ja karvauspeliä harjoitellessa. Ensimmäinen erä päättyi 0-0 lukemissa.

Toiseen erään lähdettiin hakemaan avausosumaa ja se saatiinkin kun toista erää oli pelattu kolme minuuttia. Jesse levitti viivalta hyvän syötön, josta Arttu pääsi kanttaamaan pallon maaliin. Peli maalaisten hyväksi 0-1. Ketsuppipullo ei kuitenkaa tästä auennut vaan loppu erään ei päästy tolppaa lähemmäksi maalia. Kyyrön hyvien torjuntojen avulla toiselle erätauolle siirryttiin possujen 0-1 johdossa.

Viimeiseen erään pyrittiin turvaamaan johto, myöskään muutamaa lisää osumaa ei katsottu pahalla. Viisi minuuttia jännitettiin maalin johdossa, kunnes paluumuuttaja kaksikko Hiltunen-Palomäki iskivät maalaiset jo kahdenmaalin johtoon. Muutama minuutti tästä, niin vuorostaan Palomäki painoi kapteeni Heikin syötöstä maalaiset kolmen maalin johtoon. Arttu ja Hilu vielä kaunistelivat numeroita iskemällä maalit mieheen ja peli pakettiin possujen hyväksi 0-5.


Täydet pinnat kauden avauksesta sekä kyyrölle nollapeli ja paljon onnistumisia antavat hyvää itseluottamusta seuraaviin peleihin. Seuraava peli on Nakkilassa 30.9, joten ei muutakuin paikalle katsomaan ja huutamaan savisaappaat voittoon. Savisaappaan sai 1+2 tehnyt Rami “Rambo” Palomäki.


Pub maailmanlopun tähdet


*** Kim kyyrö

** Rami Palomäki

* Arttu Väliviita

 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 118:03Väliviita ArttuSuomalainen Jesse
0 - 234:29Hiltunen JuhaPalomäki Rami
0 - 335:38Palomäki RamiFalck Heikki
0 - 439:06Väliviita ArttuPalomäki Rami
0 - 542:09Hiltunen JuhaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
20:58Falck Heikki2 min
27:50Vastustaja2 min
43:12Hietapakka Tommi2 min
Torjunnat:
Kyyrö Kim: 13 torjuntaa
Vastustaja: 19 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Hietapakka Tommi
Puolustaja
4Ouramaa Miko
Hyökkääjä
5Vettenterä Roope
Hyökkääjä
6Unkuri Juho
Hyökkääjä
9Suomalainen Jesse
Puolustaja
11Kivioja Elias
Puolustaja
16Falck Heikki
Hyökkääjä
20Hautaniemi Tuukka
Puolustaja
25Palomäki Rami
Hyökkääjä
26Hiltunen Juha
Puolustaja
27Kyyrö Kim
Maalivahti
29Tammisto Lauri
Puolustaja
40Rosenlöv Joonas
Hyökkääjä
44Salminen Riku-Matti
Puolustaja
61Väliviita Arttu
Puolustaja
84Leino Niko
Maalivahti
-Nuotio Toni
Valmentaja
-Tähkänen Jarno
Valmentaja