PTU 2 - NTK Edustus (3 - 9)

Aika: 9.12.2023 10.00
Paikka: Nakkilan Liikuntakeskus
Sarja: M3D


Raikas pakkasaamu aukesi Nakkilaan ja niin aukesi myös Nakkilan liikuntakeskuksen ovet, kun savisaappaat kokoontuivat hallille. Kotiturnaukseen lähdettiin yhdet treenit pohjalla, kun tiistaina liikuntakeskuksella juhlittiin yhtenäiskoulun vuosijuhlaa. Terävyyttä ja valmiutta painotettiin ja kaukalon kasauksen jälkeen tätä mentiinkin ulkoa hakemaan. Maalaisia paikalle oli saapunut täysi rosteri. Tolppien väliin ensimmäiseen koitokseen asteli Kyyrö. Vastassa oli sarjakärki Pitu 2, joten ottelusta tulisi kova kamppailu. Pekka kuulutteli pelin alkamaan.

Peli lähti melkoisella hurlumheillä alkuun, kun kapteeni Falck sai pomppupallon ja löi pallon verkkoon. Vastustaja kuittasi maalin välittömästi. Heikki iski heti seuraavaan vaihtoon maalin hyvän nousun jälkeen. Seuraavassa vaihdossa Vilho pääsi maalin makuun. Peliä pelattu alle 2.30 ja 1-3 taululla. Vaikutti ettei peli ollut kenenkään halussa. Erän loppua kohden peli vähän rauhoittui ja vastustaja pääsi vielä kaventamaan.

Toinen erä alkoi ja vastustaja nappasi heti alkuun jäähyn. Ylivoimalla pallo liikkui hyvin ja keskustastakin päästiin pari kertaa vetämään. Maali jäi vielä tulematta. NTK oli hyvin peitoilla, joten vastustajan oli vaikea päästä maalipaikoille. Kyyrön ohjeet kantautui hyvin kenttäpelaajille ja niitä kuunneltiin. Pöllö Hietapakka haisteli sentteri 7+0 Roopen hyvän paikan keskustassa, josta Roope taiteili pallon yläkulmaan. Heikki sai osumaa silmän kulmaan, joten Heikki jäi hetkeksi sivuun ja joukkueen oma Jesse Joensuu eli Unkuri tuli paikkaamaan. Hiltunen leikkasi pallon kanssa keskustaan ja vedon sijasta malttoi jättää Unkurille. Tästä ei Unkuri erehtynyt ja naulasi maalilla 2. erän pakettiin. Savisaappaat siis pienessä karkumatkassa 2-5.

Viimeiseen erään mentiin maltilla ja pallohallinnalla. Pitun suunnalta alkoi tulla kovempaa painetta. Hyvillä avuilla tilanteet saatiin selvitettyä. Pakkipakki syötöt osuivat hyvin lapaan ja nuorisokentän ajot keskustaan (Upi, Sepi ja Paroni) olivat myrkkyä vastustajalle. Seurauksena olikin Leevin maali keskustasta. Heti perään nähtiin soolomaali, kun Tammisto lähti nostamaan omasta päästä ja laittoi vähän vettä korvasta ja veti pallon yläkulmaan. Erän puoliväli oli täynnä peittoja, jopa sukukalleuksien uhalla. Arttu teki hyvän nousun ja heitti pallon maalin eteen, josta Rosenlöv iski pallon maalivahdin läpi maaliin. Erän lopussa vielä Vilhon viuhuviuhu-veivit tehosi vastustajaan ja pallo maaliin. Vastustaja pääsi vielä maalaamaan, kun savisaappaiden peitot jäivät lopussa vajaiksi. Lopputulos 3-9 maalaisille.

Peliä pääsi vielä kommentoimaan valmentajista Tähkänen.

”Ensimmäiseen erään hyvä lähtö maalien muodossa. Puolustuspelaaminen oli tasapainoista, mutta peittoja olisi toivottu lisää. Loppua kohden hyökkäys päässä tuntui onnistuvan kaikki. Hyvä positiivinen henki koko ottelun ajan.”

Savisaapas Juho Unkurille.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100.43Falck HeikkiEi syöttäjää
1 - 101.12VastustajaVastustaja
1 - 202.02Falck HeikkiSalminen Riku-Matti
1 - 302.27Urpanen VilhoVettenterä Leevi
2 - 313.41VastustajaVastustaja
2 - 424.59Vettenterä RoopeHietapakka Tommi
2 - 529.27Unkuri JuhoHiltunen Juha
2 - 635.03Vettenterä LeeviHautaniemi Tuukka
2 - 737.02Tammisto LauriEi syöttäjää
2 - 841.51Rosenlöv Joonas Väliviita Arttu
2 - 943.01Urpanen VilhoMäenpää Severi
3 - 943.32VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
16.09Vastustaja2 min
Torjunnat:
Kyyrö Kim: 16 torjuntaa
Vastustaja: 12 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Hietapakka Tommi
Puolustaja
5Vettenterä Roope
Hyökkääjä
6Unkuri Juho
Hyökkääjä
9Suomalainen Jesse
Puolustaja
11Kivioja Elias
Puolustaja
14Vettenterä Leevi
Hyökkääjä
16Falck Heikki
Hyökkääjä
20Hautaniemi Tuukka
Puolustaja
25Palomäki Rami
Hyökkääjä
26Hiltunen Juha
Puolustaja
27Kyyrö Kim
Maalivahti
29Tammisto Lauri
Puolustaja
35Jyräkoski Aleksi
Puolustaja
39Mäenpää Severi
Hyökkääjä
40Rosenlöv Joonas
Hyökkääjä
44Salminen Riku-Matti
Puolustaja
61Väliviita Arttu
Puolustaja
73Falck Esko
Hyökkääjä
84Leino Niko
Maalivahti
92Urpanen Vilho
Hyökkääjä
-Nuotio Toni
Valmentaja
-Tähkänen Jarno
Valmentaja