PTU 2 - NTK Edustus (6 - 2)

Aika: 20.1.2024 12.00
Paikka: Itätuuli Areena
Sarja: M3D

Kaunis talvinen päivä lähti Savisaappailla käytiin Itätuulen Koululla, kun Ptu 2 oli kutsunut possut vieraakseen. Otteluun oli järjestetty pientä ohjelmaa, kuten valoshowta, musiikkia ja arpajaisia. Mallia oli otettu vuoden takaisesta NTK päivästä, ei toki samalla menestyksellä.

Peli alkoi maalaisten pienellä unisuudella ja seisoskellulla eikä ensimmäinen erä ollut, kuin hieman yli puolenvälin kun kotijoukkue oli jo 3-0 johdossa. Loppuerään herättiin ja muutamia paikkoja possut rakensivat, mutta viimeistely hieman ontui. Erätauolle siirryttiin 3-0 Ptu:n johdossa.

Toinen erä oli vähämaalinen ja erän ainoasta osumasta vastasi syöttelijäksi meritoitunut Roope Vettenterä (8+0), joka kavensi ylivoimalla Mäenpään upeasta syötöstä pelin 3-1. Savisaappat pääsivät vielä toisessa erässä muutaman kerran kokeilemaan ylivoimaa, mutta tuloksetta. Erätauolle lukemissa 3-1.

Kolmas erä maalaisilla vahva usko siihen, että peli kääntyy Savisaappaiden eduksi. Ajassa 32.41 Rosenlöv pääsi vetämään suoraan syötöstä paluumuuttaja Niko “Pasi” Saarelan syöttäessä maalin.

Valitettvasti muutama minuutti kavennusmaalista, niin Ptu lisäsi johtoaan. Loppuun Ptu vielä kaunisteli numeroita maalin ollessa tyhjänä ja peli päättyi 6-2 kotijoukkueen voittoon.

Tappio tuli tällä kertaa ja erityisesti erot syntyivät blokkipelin välillä. Ptu blokkasi Ntk väisti vedot. Viikko harjoitellaan, kunnes vastaan tulee FT Ulvila.